Vilkår og betingelse


1. Produktinformation:

På vuffers.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan i kontakte os, enten ved at ringe til os eller ved at kontakte os via kontaktformularen.

2. Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan i perioder ændres løbende - og nogle gange fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt vuffers.dk accepterer ordren.

3. Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på woofycare.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra vuffers.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til vuffers.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og vuffers.dk er først indgået, når woofycare.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Der kan kun bestilles i Danmark, dog er Færøerne og Grønland ikke omfattet af denne service.

4. Levering hos Vuffers:

Produkter sendes generelt samme dag som de bestilles, hvis det er muligt. Vi holder lukket søndag og helligdage. Hos vuffers.dk sker levering med Post Danmark, og leveringstiden er afhængigt af hvilken forsendelsesmulighed du vælger under checkout. Vuffers.dk tager ingen ansvar overfor forsinkelser som skyldes forsinkelser eller ændrede forhold hos Post Danmark. Du bedes vente minimum  5-6 dage fra din ordre bliver sendt, inden du kontakter os, da der kan være forsinkelse som skyldes intern hos Post Danmark. Det er 100 % trygt at handle hos woofycare.dk.

5. Returnering hos Vuffers:

Hos vuffers.dk har kunden 14 dages fortrydelsesret, det vil sige ved køb af en vare og inden 14 dage efter levering kan kunden vælge at returnere varen, og få tilbagebetalt det modtagne beløb. Ved returnering rådes kunden til at bruge enten Post Danmark eller DLS - ikke alternative pakke distributører, da det gøre det muligt at spore varen hvis den bliver væk under returforsendelsen. Det er kunden der bærer risikoen for varen under returforsendelsen.


Ved brug af 14 dages fortrydelsesret kræves det at varen er ubrugt og ubeskadiget tilstand, og returforsendelsen betales af kunden.

Hvis du vælger at bruge din 14 dages fortrydelsesret bedes du kontakte os inden 14 dage efter levering, enten ved at ringe til os eller ved at kontakte os via kontaktformularen.

6. Reklamationsret:

Vuffers.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsret dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles vuffers.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Ved brug af reklamationsret bedes de kontakte os, enten ved at ringe til os eller ved at kontakte os via kontaktformularen.

7. Betaling:

Vuffers.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og mobilepay. Vi trækker først pengene fra din konto, når varen er afsendt.
Alle beløb er i DKK (danske kroner).
Hos vuffers.dk er din betaling sikret via en sikker server SSL (Secure Socket Layer). Det betyder, at alle de personfølsomme data som du indtaster er krypterede, så de ikke kan læses af os eller andre.

8. Forbehold for ændringer:

Vuffers.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. Der tages også forbehold mod udsolgte/udgående varer og taste-/slåfejl. Vi tages også forbeholdt om billeder som er brugt på vores sider, da de er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.

9. Privatlivspolitik

For at du kan indgå en online aftale med vuffers.dk, må du afgive følgende personlige oplysninger: fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer og  email adresse. 

Dine personligeoplysninger videregives eller sælges aldrig til et tredjepart. Vi bruger dine oplysninger udelukkende for at vi kan gennemføre en online aftale hos os. Dine personlige oplysninger opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Firma Etableret: 2012